E-SHOP MENU

   
 
 

Jak nakupovat

Obecné podmínky

Prodávající dodá zboží na základě objednávky ze stránek internetového obchodu www.advert-sro.cz. Prodávající nenese odpovědnost za výběr a množství zboží, které provedl kupující.

Ragistrace v internetovém obchodě není nutná k vytvoření objednávky.

Objednávky

Veškeré přijaté objednávky jsou jak pro prodávajícího, tak pro kupujícího závazné. Prodávající je oprávněn si u kupujícího jakoukoliv objednávku ověřit, případně s kupujícím upravit. Prodávající je oprávněn jakoukoliv objednávku odmítnout nebo nesplnit. A to v případě, že má pochybnosti o kupujícím, zejména týkající se platebních podmínek, nevyzvednutí dřívějších zakázek atd.

Dodací podmínky

Místem plnění je adresa pobočky, ADVERT ,spol. s.r.o. Spinozova 7 , Praha 4, 148 00. OSOBNÍ ODBĚR termín převzetí zboží je nutno předem telefonicky upřesnit. Kupující si zvolí způsob dopravy, kterou prodávající schvaluje. Prodávající dodává zboží, které je skladem do 7 pracovních dnů  pokud nebylo v kupní smlouvě uvedeno jinak. V případě objednání zakázkového zboží nebo objednání speciálního zboží bude termín dodání upřesněn. Poštovné hradí kupující, nebylo-li v kupní smlouvě uvedeno jinak.

Platební podmínky

Kupující si zvolí variantu úhrady, kterou prodávající schvaluje. Termíny splatnosti vycházející z kupních smluv, uzavřených na toto období, jsou platné i pro objednávky z e-shopu. Prodávající si vyhrazuje právo na změnu cen bez předchozího upozornění. Kupujícímu je k ceně zboží  připočtena cena za  přepravné, na které se nevztahují slevy, které jsou poskytnuty na sortiment.

- platba dobírkou při dopravě přepravní službou

- platba hotově při osobním převzetí - JE VŽDY NUTNÁ PŘEDCHOZÍ DOMLUVA

Objednané zboží prostřednictvím internetového obchodu je až do zaplacení objednávky majetkem jeho provozovatele.

Balík do 30 kg - 150 Kč vč. 20% DPH (poštovné , balné a doběrečné v případě dobírky)

Balíky nad 30 kg jsou rozděleny na 2 či více balíků.

Nepřevzetí zboží

Po vrácení nepřevzatého zboží zpět do sídla prodávajícího bude kupujícímu vystavena zálohová faktura na dopravu zboží + smluvní pokuta ( 500,- Kč) se splatností 10 dní. V případě, že nebude faktura uhrazena, je prodávající oprávněn vyžadovat její úhradu soudní cestou.

Ochrana osobních údajů

Prodávající se zavazuje, že osobní údaje uvedené v registraci budou použity pouze pro plnění objednávek a nebudou poskytnuty třetí osobě. Vyjímku tvoří případy, kdy je potřeba třetí osoby při plnění objednávky (přepravní služba atd).

Výměna zboží

V případě, že kupující zjistí, že na zboží mu nevyhovují barvy či velikost, má možnost do 10dnů od doručení požádat prodávajícího o výměnu. Výměna lze provést pouze v případě, že zboží bude v originálním balení, nebude poničeno a používáno. V jiném případě výměnu nelze provést.

Vydávání prohlášení o shodě

Prohlášení o shodě se vydává na pracovní a ochranné pomůcky, na které se vztahuje zákon o vydání prohlášení o shodě. Na výrobek označený značkou CE není povinnost vydávat toto prohlášení, neboť toto označení zaručuje, že tento výrobek má vydáno prohlášení o shodě. Prohlášení o shodě se vydá  pokud je to možné ihned, nejpozději však do 14 dnů od zadání požadavku.

 

 
A: Spinozova 1825/7, 143 00 Praha 4, Czech Republic T: +420 777 252 961 E: advert@advert-sro.cz W: advert-sro.czwebdesign by Doomrider